Unohdin eilen kertoa , että lääkäri oli sanonut miehelle ,että miehen pitää nyt syödä kolmen tunnin välein ja hän saa syödä kaikkea mahdollista, lääkärin sanojen mukaan listaan kuuluu muunmuassa: wiinerit, sipsit, rasvanen ruoka, hedelmiä, pastaa, jne. Idea on se , että kun mies alkaa nyt olemaan aika heikossa kunnossa, veriarvojen mukaan ainakin, niin hänen pitää syödä sellaista josta saa paljon energiaa. Ei hänen tietenkään kannata mitään älyttömiä määriä syödä, mutta kuitenkin niin , että saa energiaa ja pysyy voimissaan, muuten parantuminen hidastuu, näin lääkäri oli sanonut.

  Eilen illalla katsoimme miehen kanssa dokumenttia, jossa testattiin muunmuassa toimiiko pillerit, pumput ja hypnoosi, tuota miehen alavarustusta pidentävästi ja naisten rintavarustusta suurentavasti, aika hupaisaa katsottavaa ja tutkimukset osoittivat ettei mitkään "pumppusysteemit" auta tuota miehen sukukalleutta  pidentämään, että älkää tuhlatko siihen rahojanne. Ihan mielenkiintoinen dokumentti, kyllä ne kaikenlaisilla humpuukituotteilla vedättävät meitä "ihmispoloja". Mutta eikös se niin mene,että se ei ole hullu joka pyytää vaan se,  joka maksaa, tai jotain sinne päin. Täytyy myöntää, että minäkin olen muutamia vuosi sitten tilannut sellaisen sähköimpulsseja antavan vyön, jonka piti poistaa läskiä ympäriltä, no jaa epämiellyttävältä se tuntui ja en kyllä huomannut eroa ja sitten koko kapistus jäi jonnekkin hyllyn perukoille pölyttymään ja se toosa maksoi paljon, hölmö minä. Tuli tuosta mieleen, että tämä läskin hävitys "projektini" on alkanut ihan hyvin , olen käynyt lähes joka päivä vajaan tunnin reippaalla kävelylenkillä ja vielä polkaissut kuntopyörällä 40-60 minuuttia, hyvä minä! Ja kyllä pari kiloa onkin lähtenyt, kummasti motivoi jatkamaan! Ja tuo uusi sykemittari on todella hyvä apuväline tässä.

  Miehelle on kova paikka kun ei voi treenata samalla tavalla kuin ennen. Mies, joka on tottunut urheilemaan paljon ja nyt ei saisi urheilla, tai no pienillä sykkeillä, mutta tuo miekkonen kun haluaisi kunnolla rehkiä. Sydän on nyt kovilla hoitojen takia ja siksi pitää hillitä sykkeen nousut ettei käy huonosti. Mutta kyllä hän vielä ehtii rautaa nostamaan ja kunnon hikilenkillä juoksemaan ,uskon vahvasti siihen! Ja voi sitä hetkeä kun mies menee jälleen jäälle, sen minä haluan nähdä , sen kun joukkuekaverit taputtavat olalle ja yleisö hurraa!! Mies on täällä meidän pikku "kylällä" niin sanottu "julkkis" , hän on maalivahti . Voi miten ihania piirustuksia hän on saanut pikku pojilta , ihan kyynel on tullut silmääni kun olen niitä katsellut , niihin on piirretty mieheni jääkiekkovarusteissaan. Hän on monen pikku pojan idoli ja meidän pojan varsinkin. Poika on niin ylpeä isistään!Silloin kun mies joutui tutkimuksiin Tampereelle kolmeksi päiväksi, kun vielä ei tiedetty mitä kasvain on, niin poika alkoi itkemään :" mä rakastan isiä niin paljon, mulla tulee kova ikävä isiä, mä oon tälläinen herkkä lapsi". Kyynel siinä väkisinkin tuli silmään. Voi toista. Mutta hyvin lapset ovat ottaneet tämän kaiken, onneksi ovat vielä noin pieniä etteivät ihan kaikkea vielä ymmärrä, uskon, että se on parempi.

  On muuten se lentsu (flunssa) tullut nyt sitten minuunkin, selväähän se on ,että tarttuu väkisinkin. Jospa se menisi pian ohi, me ollaan sairasteltu pitkin talvea koko perhe. Epäilin jo, että onko tässä talossa hometta tai jotain mikä aiheutta, mutta tähän taloon teetettiin kuntotarkastus kun olimme ostamassa tätä, pari vuotta sitten ja mitään ei ilmennyt. En kyllä tosin tiedä kuinka tarkasti se kuntotarkastus pitää tehdä, että ilmenee homeet jne,äh, en osaa selittää mitä tarkoitan.

  Nyt juomaan teetä ja ulos aurinkoon! Son moro!