Hellouta!

  On ollu jotenkin veto aivan poissa ( johtunee varmaankin taannoisista migreenikohtauksista ja näistä ah, niin ihanista "naistenpäivistä" ) , enkä ole saanut aikaseksi tänne rustattua,  mutta jospa nyt jotain kirjoittelisin .

  Mies voi ihan mainiosti, välillä kyllä pötkähtää "potslojo" sohvalle pitkäkseen , mutta muuten vointi ihan hyvä, kahvikin alkanut maistumaan jälleen.Nuuskaankaan ei ole koskenut , jippii ! Mies menee 26.6 ( välttämättä en muista aivan oikein päivämääriä) verikokeisiin, joista taas nähdään pystytäänkö antamaan uusi satsi "mömmöjä" suoneen, 27.6 on sitten magneettikuvaus, josta nähdään miten mömmöt ovat alkaneet vaikuttamaan kasvaimeen ja syöpään yleensä, että tehoavatko solumyrkyt. 28.6 on sitten jälleen solumyrkkyhoito (mikäli edellä mainitut tutkimukset ovat olleet hyviä), jossa laitetaan siis suoneen niitä mömmöjä . Toivotaan parasta!

   Maalattiin tuossa sunnuntaina kaksosten huone, tapetit olivat aivan järkyttävät , laitettiin sitten maali päälle, juu, olisi ollut fiksumpaa laittaa uudet tapetit, mutta päätettiin nyt maalata( tai minä päätin).. Ihan kivan näköinen huoneesta tuli, sellaiset  taivaansiniset seinät, katto on edellisten asukkaiden jäljiltä maalattu tummansiniseksi ja olivat laittaneet siihen sellaisia pimeässä hohtavia vaaleita muovisia tähtiä, aivan ihana "tähtitaivas" kun sammuttaa valon iltasella. Äitini ompeli huoneeseen sellaiset ihanat vaaleanpunaiset koiraverhot, oikein nätin näköiset, pitihän huoneeseen saada jotain "tyttöväriäkin". Nyt passaa vauvojen (en vieläkään osaa olla sanomatta heitä vauvoiksi, huoh) "vedellä tirsoja".  Mies väsähti maalaushommassa, hiki vaan virtasi solkenaan, mies itse sanoikin et huh kun väsähtää nopeasti. Minä maalasin pari seinää ja mies pari.

  Lapset ovat olleet todella hyvällä tuulella, oikein ihmettelin miehelle asiaa, mutta kyllä me vanhemmatkin ollaan oltu hyväntuulisempia , siinä varmaankin syy lasten hyvlle tuulelle. Onhan se ennenkin huomattu, että itse kun on hyvällä tuulella eikä "motkota" pienistä niin lapsetkin voivat paljon paremmin ( itsestäänselväähän tuo on ..pöljä minä ). Sitä vaan joskus on pinna niin pirun kireällä, suorastaan vanne " nuljun" ympärillä, mutta kun muistaa vähän sitä löysätä niin elämäkin "maistuu" paljon paremmalta.

  Meidän jääkaappi ei meinaa toimia, lattialle tippuu vettä ja pitää välillä kovaa "meteliä" , tuo on ostettu (edelliset asukkaat) vajaa 3 vuotta sitten.Meillä oli tuohon "masiinaan" kyllä ohjeet, mutta missä lie kaapin perukoilla ovatkaan. Minäpä plikka löysin tästä "internettilästä" käyttöohjeet jääkaappiin ja kahtotaan josko alkaisi taas pienen korjailun jälkeen toimimaan moitteettomasti.

  Nyt täytyy mennä , kirjoitan myöhemmin lisää!