Kirjoittelin tuota edellistä kirjoitusta päivällä ja kas, yhtäkkiä ei näppis( näppäimistö) toiminutkaan, kissa pirulainen oli jyrsinyt johdon poikki, huomasin kyllä,  että katti oli tuossa, mutta en sitten hoksannut sen purevan johtoa.  No onneksi sitten sain toisen näppiksen ja pääsen kirjottelemaan. Ai kamalaa jos olisin joutunut olemaan ilman nettiä, minäkö riippuvainen, ehei. No juu, kyllä se kieltämättä hieman harmitti, mutta ei minun elämäni siihen olisi kaatunut ( kai  !?! ) *myhäilee*.

  Päivä on ollut ihan mukavan leppoisa.  Kävin äitini kanssa hieman kaupoissa, etsin mustia varvassandaaleita , sellaisia aivan yksinkertaisia, mutta ei löytynyt, tosin ei ehditty käydäkkään kuin parissa kaupassa, kun kello oli jo niin paljon. Apua, ajatus katkesi (ihmekkös tuo näillä aivoilla ). Lapset polskuttelivat uima-altaassa , sellaisessa pikkuisessa. Ja hauskaa oli, mutta sitten siihen altaaseen tuli reikä ja polskuttelu loppui , mutta hauskaa ehti olla. Lapset ovat olleet todella hyvällä tuulella tänään, välillä tuo meidän "kiljuhanhi" ( tyttö melkein 4v) on kiljahdellut, mutta muuten on ollut oikein  rauhallista, ääntä tosin heistä lähtee , mutta muuten "rauhallisia", kivaa!

  Iltasella katselin hieman lasten elokuvaa ( isojen lasten kanssa) ja minä taisin hetkeksi torkahtaa, väsytti niin kovasti sen viime öisen takia. Kyllä se pieni torkahdus sitten kivasti piristikin ja kylvettelin sitten vauvat ja siivoilin hieman ja sellaista pientä touhuilin, auts ainiin pyykit tuolla odottavat ..ups, unohdin.

  Mies on ollut väsynyt, mutta muuten ihan hyvävointinen. Kävimme päivällä kävelemässä sen "perinteisen" kävelylenkin , oli todella kuuma, tai niin mies ainakin sanoi, minulla oli ihmeen viileä, mistä lie johtui. Aurinko kyllä porotti kovasti , mutta silti ei ollut kovin "tukala" olo, mietinkin, että jos verenpaineet taas alhaalla, jos se teki sen, että tuntui kylmältä, tai kylmemmältä siis (ei kai voi sanoa , että tuntuu kylmältä jos varjossa on melkein plus 30 astetta).

  Huomenna olisi kiva päivä tiedossa, täällä meidän "kylällä"on lasten konsertti , jossa esiintyy Ti-ti nalle ja kenguru meininkiä, voi miten lapset odottavat innolla sitä. Kävivät oikein innoissaan nukkumaan , että tulisi pian aamu. Konsertti alkaa joskus kolmen maissa, en ole varma olikohan 2:lta vai 3:lta, täytyy tarkistaa!

 Nyt jatkan netissä "lorvimista" ja sitten suihkuun, kylmä suihku viilentääkin mukavasti! Toivottavasti ensi yöstä tulee rauhallinen. Niin ja muistetaanpas tämä : "viina on viisasten juoma", toden totta.

  Moikka moi !!