Tänään mies kävi siellä Lahdessa ottamassa uuden "satsin" solumyrkkyjä, hän lähti aamulla yhdeksän jälkeen ja olivat perillä 10:n maissa , siitä heti sitten alkoi suoneen pulppuamaan myrkkyjä. Sitä kesti 4 tuntia. Sitten lähtivät köröttelemään takaisin kotiin. Ja mikä ihaninta, mies oli saanut tulokset luuydinnäytteestä ja muualla ei ole syöpää, nyt siis aivan 100% varmaa!! Ihanaa!!!

  Tulipas ajatuskatkos...

  Päivällä kävimme sitten isojen lasten kanssa hieman asioilla, mies haki lääkkeitä apteekista, me odoteltiin lasten kanssa autossa sen aikaa, tyttö ( melkein 4 v) sanoi, kun annoin hänelle trip mehun: "äiti mä rakastan sua, sä oot mun mielestä niin nätti ja sä oot niin ihana ku annoit mulle ihanaa lämmintä mehua" . Niin autossa oli varmaan 50 astetta lämmintä ja se mehu oli myös, minua alkoi naurattamaan kun toinen siinä oikein kehuskeli ja oli sellainen hassu virne kasvoillaan, ihana höpsönen! Kävimme myös hakemassa poitsun pyörään uuden kumin, kun se silloin eilisellä jäätelö ostos matkallamme puhkesi. Ja minä sain kaipaamani sykemittarin, näkeepähän kun kuntoilee, että paljon kaloreita palaa ja se motivoi kummasti  "töppöstä toisen eteen". Sitten kävimme ostamassa isoille nupuille sandaalit, kun vanhoista jo varpaat olivat aivan ulkona, varsinkin tytön. Hurjan nopeasti nuo lapset kasvavat , ihan kuukaudessa parissa saattaa hujahtaa monta senttiä pituutta .

  Tuossa alkuillasta lähdin tytön ja toisen vauvan ( juu juu taapero se on jo ..) kanssa lenkille, koira myös mukana, koiran pään oli varmaan tämä helle "sekoittanut" kun ei meinannut millään tajuta mihin mennään ja mitä tehdään, siis lenkin alkumetreillä, mutta kyllä se sitten alkoi käpöttelemään ihan nätisti. Koiramme on kultainennoutaja, maailman ihanin koira, niin lempeä ja kiltti. Meillä oli juomista tietenkin mukana, mutta en sitten älynnyt ottaa mitään kuppia , että koirakin olisi saanut vettä, joten revin sitten pillimehu purkin rikki ja siihen kaadoin vettä, ja matka jatkui taas ja koira oli tyytyväinen.

  Oi miten ihanaa kun on rauhallista, ikkunoistakin tulee hieman jo viileämpää ilmaa ja linnut laulelee serenaadejaan. Tekisi mieli mennä vielä kävelemään ulos, mutta en enään taida uskaltaa, kyllä, olen aika arkajalka, ikinä ei tiedä mitä "örveltäjiä" tuolla liikkuu tähän aikaan, tosin itsekkin taidan olla yksi sellainen, ainakin jos toisilta kysyttäisi. Heh, melkein alkoi naurattamaan..heko heko. Kohta hyökkään tuon kuntopyörän kimppuun ja "sotken" muutaman kilometrin.

  Tässäpä tämän päivän kuulumiset *haukottelee*, mutta nyt ennenkuin simahdan tähän niin pyörän kimppuun, ensin voisin kyllä käydä moiskauttamassa ison pusun miehen poskelle, huulille en viitsi kun flunssa hänellä. Kyllähän se flunssa varmasti tulee minuunkin..

  Hölkynkölkyn!