Ärri purri murri ..Suututtaa kun tuo poitsu kiukkuilee koko ajan, tai no eihän hän ole kiukunnut kuin vasta 3 tuntia putkeen, ihmeellistä vikinää ja kitinää. Mikään ei ole hyvä ja juuri kun näyttäisi tyyntyvän niin sitten se taas alkaa. Juu, pienet murheet tänään, mutta kyllä se vähän ottaa "kupoliin" kun aivan älytöntä kitinää. Jospa tuo tuosta rauhoittuu. Kunpa olisi olemassa sellainen on/off nappi, jota painamalla saisi kiukut pois, olisi oiva itsellekkin sellainen.

  Eilen illalla tai yötä se jo oli, katsoimme miekkosen kanssa kauhuelokuvan, ei sinänsä kovin järkevää minulle kun pelkään jo muutenkin tässä talossa liikkua. No, elokuva oli hyvä,mitä nyt näin sormien välistä ja kuulin kun otin kädet pois korvilta, ah oikea elokuva nautinto kerrassaan. Hullua, mutta tykkään todella kauhuelokuvista , mutta sitten se on juuri tuollaista edellämainittua katsomista, ei siis kovin fiksua.Yö sitten menikin aika huonosti, en meinannut saada unta millään kun kuuntelin kaikki mahdolliset rapsahdukset ja kolahdukset ja huminat. Sitten kun vihdoin sain unta niin joku "toinen" herätti, mutta se jääköön mainitsematta *virnuilee*.

  Tänään tulee kummityttö yökylään, lapset kovasti tykkäävät, kummityttö on 10-vuotias ilopilleri ja kovasti touhuaa meidän lapsosten kanssa. Ja hän taitaa kovasti tykätä olla meillä. Eilen illalla kävimme kummitytön kanssa koiraa ulkoiluttamassa ja kivaa olikin , ilmakin oli jo silloin paljon raikkaampaa.

  Miehellä on uusi "harrastus". Hän tulee viereen ja laittaa käsivarren minun käden viereen ja sanoo virne naamallaan : "Kumpi on ruskeempi?!" . No juu, minä en juurikaan rusketu ja hän ruskettuu aika helposti. Huvinsa kullakin. Hänellä paloi jo kalju, vaikka kyllä hän sitä on rasvaillut. Minä laitan kohta itseruskettavaa purkin kuontaloon ja katotaan kuka "papumpi", ei vaiskaan, vaikka kyllähän se olisi terveellisempi ja turvallisempi versio ruskettumiselle auringossa.

  Mutta nyt ruokaa laittamaan, tänään ruokana on kalapuikkoja, perunamuussia ja kanamunakastiketta.Kummitytölle kasvispihvejä ja muussia.

  Tzau!