Jäätelö ostoksilta palattu,  jäätelöä ostettiin sitten aika paljon, mutta onhan meitä monta jätskisuuta täällä syömässäkin, paitsi minä en "saa" syödä liikaa, ettei ala tuo ahteri vielä enemmän tästä leviämään.Matkalla tapahtui hurja tapahtuma, ainakin pojan mielestä, kuului kauhea pamahdus, ja oho, pyörän kumi pamahti, poika alkoi itkemään kun tietysti säikähti kovaa ääntä ja kovasti harmitti kun pyöräily loppui lyhyeen.Sitten poitsu käveli, kovin näytti miettivän pyörä "episodia", mutta jättelöä kun sai niin olo helpotti pikku ukolla. Huomena sitten meidän perheen miekkoset korjaavat yhdessä meidän krossailijan renkaan kuntoon ja pyöräily jatkuu. Poika oppi ajamaan ilman "appareita" (apupyöriä) tuossa muutama viikko sitten ja kovasti kehittyy koko ajan!  Vauvat meinasivat jo melkein nukahtaa rattaisiin, mutta sinnittelivät matkan ja nyt ovat yläkerrassa sängyissään, kyllä sieltä vielä kuuluu "äittä, itii, tättäättää" , höpsöjä,itkuhälytin on kyllä sitten oiva väline! Kohta varmasti nukahtavat, tai sitten ovat rykässeet "synkät" vaippaan, täytyykin mennä kurkkaamaan.

  Tässä ihanat laulun sanat, koskettavat ja sopivat mielestäni hyvin meidän elämäntilanteeseen tällä hetkellä, miksei myös muulloinkin . Laulu on Stellan: Häävalssi. Kyyneleet tulevat kun tätä kuuntelee, ja minä pidän kovasti laulamisesta, en tiedä pitävätkö toiset kun hoilotan, vauvat (tai pikemminkin taaperot) ainakin kovasti alkavat tanssimaan (hytkymään ) kun hoilotan, ainakin kaksi "fania" siis löytyy.

  Laitan tähän linkin , jossa voi käydä sanat lukemassa:

http://lirama.net/song/104247


  Nyt kokkailemaan, tänään teen pasta penneä ja kaveriksi tomaattijauheliha kastiketta.

  Kastikkeeseen tulee:

  loraus                 Ruokaöljyä
  400g                   Jauhelihaa
  1                         Sipuli
  1/2                      Punainen paprika
  1/2                      Säilyke herkkusieniä viipaleina
  1                         Tölkki tomaattimurskaa
  2                         Valkosipulin kynttä
  1 rkl                   Sokeria
  3 rkl                   Ketsuppia
  hieman               Vettä
  hyppysellinen    Suolaa
  hyppysellinen    Persiljaa
  hyppysellinen    Ruohosipulia
                             Basilikaa

  

  Sipuli pilkotaan pieneksi silpuksi ja  kuullotetaan, lisätään jauheliha ja paistetaan kypsäksi, lisätään pienet paprika kuutiot ja herkkusienet , sekoitellaan ja lisätään pilkotut valkosipulinkynnet, lisätään tomaattimurska, ketsuppi,  mausteet ja vettä sitä mukaan millaista paksuutta halutaan kastikkeelle.Haudutellaan n20-30 minuuttia. Lisäksi pasta penneä . Ja eiku syömään! Bon apetit!