Iltaa, nyt laiskottaa ja en jaksa kirjoittaa , jotenka kopsaan kirjoitukseni tuolta kaksplussalta tänne *minäkö laiska*  ;)

  Mutta siis tässäpä olisi, tämä on kirjoitettu tänään sinne:

  "moi

:wave::wave:

  Mies voi ihan hyvin, kävi silloin 3 viikkoa sitten magneettikuvauksissa, joissa ilmeni ettei kasvain ole pienentynyt, mutta onneksi syövän solukasvu on pysähtynyt. Ensi viikolla jälleen kuvauksiin ja solumyrkkyä ottamaan Lahteen. Sädehoidotkin aloitetaan tässä heti kun saadaan aika Tampereelta siihen.

  Isot lapsukaiset ovat mummolassa, olleet jo viime sunnuntaista asti, tänään olisi pitänyt tulla pois, mutta lapset kuulema viihtyvät ja ovat vielä siellä, kauhea ikävä....ovat siis miehen äidin luona. Ihan omituista kun eivät ole ikinä olleet näin kauaa kotoa pois....mutta heillä on siellä paljon kaikkea touhuamista ja kivaa tekemistä , että ei ihme että siellä viihtyvät. =)

  Vauvoilla on jotain ihme ihottumaa jaloissa, sellaista pientä näppylää, välillä paranemaan päin, mut sitten taas helahtaa ihan punaiseksi ja kovasti kutiaa. Pesuaineita ei ole muutettu, että ei siitä pitäisi ärsyyntyä. Täytyy käyttää lääkärissä jos ei ala paranemaan, kauheata jos se olisi koira tai kissaallergiaa..toivottavasti ei.

  Minulla on olot olleet todella paljon paremmat, lääkityksen aloittamisen jälkeen, kaupoissa olen pystynyt käymään ja muutenkaan ei ole tullut kohtauksia, eikä ahdistusta, siis ihan normaali olo, muttei niitä paniikkioireita, voitte kuvitella miten ihanalta tämä tuntuu. Tosin nyt kun menkat ovat tuloillaan niin hermostuttaa hieman , mutta en halauaisikaan että muuttuisin ihan erilaiseksi mitä olen.

  Siinäpä meidän kuulumisia :wave: "