Sunnuntaita kaikille!

  Viikonloppu mennyt mukavasti. V ja O ovat olleet mummilla ja papalla yötä ,siis kaksi yötä, mummi itse ehdotti torstaina että voisivat ottaa, siitähän lapset olivat mielissään. Ovat he ottaneet kaksosetkin monet kerrat. Kovasti ovat siellä kaikkea kivaa touhunneet, ei mitään ihmeellistä ja erikoista , mutta kaikkea lapsille kivaa puuhastelua. Tänään lähtivät ( mummin, papan ja isomummin kanssa)   Mikkelin lähelle sukuloimaan, tulevat tuossa ennen iltaa kotiin, onkin jo kova ikävä. <3

  Me ollaan miekkosen ja kaksosten kanssa käyty kaupassa ja vuokrattu elokuva, oli muuten aivan järkyttävän huono kauhuelokuva, en muista enään edes sen nimeä, mutta sellainen bad taste:n tapainen, jos joku tietää. No, jotkut tykkää toiset ei. Eilen illalla siivoilin  koko "torpan", kaikki kerrokset , siinä hiki virtasikin mukavasti! Sitten suihkuun ja telkkaria töllöttämään. Jälleen kerran katselin Mtv:ltä ( music telvision) musavideoita tai lähinnä kuuntelin, kun en jaksa "niska vääränä" sängystä katsella "töllöä", tv-tason pitäisi olla hieman korkeammalla niin olisi helpompi katsella.siinä sitten jossain vaiheessa simahdin, kunnes joku sitten herätti minut...kröhöm.

  Aamulla 8:lta heräsin kovan vatsakipuun, kärvistelin sängyssä , kunnes sitten lähdin syömään jotain, vatsa taisi huutaa vain tyhjyyttään. Sitten hetken tässä koneella lueskelin erilaisia juttuja ja kömmin takaisin sänkyyn , nukuinkin sitten pari tuntia, vatsa ei enään ole kipeä.

  Miehellä on taas "raskauspahoinvointia" eli kaikki hajut haisevat nenään todella herkästi ja huonon olon "aaltoja" tulee ja välillä kovia väsymisoloja . Nyt siis kolmas solumyrkkyhoitokerta takana ja olivat kertoneet, että sädehoidot alkaa, kunhan saa ajan Tampereelle. Toivottavasti rakas paranee.

  Nyt ei enään oikein mitään tule mieleen ( kaksoset laittavat keittiötä mullin mallin...) , kirjoittelen taas !

  Pitäkää toisistanne huolta ja muistakaa teoin/sanoin kertoa miten tärkeitä rakkaat ihmiset teille ovat!

  Heipparallaa!!!