Tulinpahan hetkeksi höpisemään tänne..

  Tänään on ollu hyvä päivä, jotenkin kaikki tuntunut hyvälle, niin ja "niagaran putoukset" alkoi ( kiinnostaa kiviäkin, eikö ?!? ) ! ;) Muksut on ollu hyvällä tuulella ja mies touhuilee tuolla olohuoneessa, niin kerroin vissiin silloin "miljoona" viikkoa sitten kun kaksoset "vähän" repi tuolla tapettia ja sitten revittiin kaikki tapetit huoneesta. Niin, nyt siellä mies laittaa pohjamaalia pintaan ja pian päästään jo maalaamaan huone ja saadaan tavarat paikoilleen, jiihaa! Jos osaan niin laitan vaikka kuvan tänne sitten kun huone on valmis =) . Ihana tuo rakas kun tohkeissaan tuolla touhuaa, suloinen ja kröhöm....aika "hottis" näky ! =D

  Huomena mies menee jälleen verikokeisiin ja sitten torstaina on viimeinen solumyrkkyhoito. Sitten jossain vaiheessa alkaa ne sädehoidot siellä Tampereella. Kunpa tää olisi pian ohi ja mies terve!!!! Huoh..

  Jotain asiaa vielä oli, mutta ajatus hävis ku "pieru saharaan".... mikä sinänsä ei ole yllättävää meikäläisen pääkopasta kun on kyse. Mutta nyt menen tiskaamaan, voisin toki laittaa ne astianpesukoneeseen, mutta kun minä tykkään tiskata (tiedän , olen outo) ja saan tiskata jos haluan, niin !! ;)

  Heippa !

  Ps: Kiitokset kaikille kävijöille mahtavasta kävijämäärästä, olemme miekkosen kanssa aivan ymmyrkäisinä tästä =)