Heippa!

  Pikaisesti tulin kertoilemaan kuulumisia.

  Tämän viikon perjantaina, eli huomena on jälleen solumyrkkyhoito.  Eilen kävi verikokeissa, tänään varmaankin saa tulokset mitä niissä on, että voidaanko antaa huomena se solumyrkkysatsi. Mutta voinnin perusteella ainakin näyttäisi lupaavalta! Mies on siis hyvävointinen, kuntopyörällä polkenut ja ollaan käyty kävelemässä aika paljon. Välillä hieman kiukkunen, häntä harmittaa kun ei pääse jäille, kovasti sinne haluaisi, hänen joukkueellaan on siis alkaneet jäätreenit jo. Selvähän se on , että se harmittaa kun lähes koko elämänsä jääkiekkoa harrastanut.

  Meidän o:ta puri sitten punkki, piti mennä ihan terveyskeskukseen otattamaan se pois, ku tyttö meni ihan hysteeriseksi kotona. antoi kyllä hienosti ottaa pois sen siellä lekurissa. Nyt pitää tarkkailla pari viikkoa ettei kohta alak punoittaa ja ettei siihen ilmesty mitään rinkulaa ympärille, toivotaan parasta. Niin ja o:lla on taas sellainen herpesrakkula suussa, ei onneksi muilla lapsilla. Lääkettä ollaan otettu kipuun ja ihan hyvin juo ja syö , hyvä juttu!

  Kaksoset voi hyvin, iho on jo todella hyvä. Iloisia höpöttäjiä!

  Nyt täytyy mennä, tulen illalla lisäilemään juttuja, moi! Ja hyviä vointeja kaikille, ja muistakaa juoda näillä ilmoilla hyvin sitä vettä!!!! Eiköstä juu!