Syksy on niin ihanaa aikaa, ihanan raikasta ja kaunista! oi oi!!!

  Kävin tuossa pari tuntia sitten haukun kanssa 1,5 tunnin lenkin , mua ihan hymyilytti niin ihanalta tuntui kävellä tuolla ihanassa raikkaassa syysillassa. Kuuntelin mp3 soittimella musaa ja sitten kun tulin kodin lähelle niin piti vielä tehdä lisää pieni lenkki, kun alkoi taas hyvä biisi. täytyykin ottaa aina tuo "toosat mukaan lenkille, kummasti lenkki venyy ja venyy =)

  Mies voi hyvin, tosin eilen ihan yhtäkkiä alkuillasta tuli hänelle todella heikko olo, siis meni aivan "sippiin" pötkötti sohvalla ja sitten muutaman tunnin päästä olo oli jo paljon parempi taas. Nyt tuo nuppu tuonne sohvalle simahti, täytynee herätellä kohta , minun on pakko käydä suihkussa, juu juu....olisin voinut mennä heti lenkin jälkeen, mutta kun aloin töllöttämään bb:tä ja sitten alkoi joku uusi sarja telkasta, siinä on se Kauniiden ja Rohkeiden yks naisnäyttelijä, ainiin Bridget! Vaikutti ihan hyvältä sarjalta!

  V tykkää kovasti olla eskarissa (esikoulussa) , on olevinaan niin isoa että, niin ja onhan hän kohta jo 6 vuotta..tai no minun mielestä vasta...yhyyyy :'( Vuoden päästä menee jo kouluun.

  Tuossa illalla leikittiin V:n ja O:n kanssa my little poneilla , olipas meillä hauskaa ja huomasi miten olivat iloisia kun yhdessä leikittiin ( minä, V ja O siis). V sanoikin kun kävi nukkumaan , että olipa kiva leikkiä tätä leikkiä .Ihana oli kuulla <3

  Mutta nyt kello on jo paljon... lähdenpäs tästä herättelemään tuota rakasta ja sitten pikasuihku ja nukkumasaa oottelemaan ... Hyvää yötä!

 
   881942.jpg

  V Jouluaattona 06, joululahjaksi saadut "moken " varusteet päällä <3