Hei pitkästä aikaa !

  Mies voi mainiosti, kaksi kertaa nyt käynyt Tampereella sädehoidossa . Sädehoitoja on nyt 4:n viikon ajan 5 kertaa viikossa, jos nyt oikein muistan. Rankkaahan se on miehelle matkustella lähes joka päivä monta tuntia ( taksilla tosin , mutta silti n.5 tuntia päivässä), mutta 4 viikkoa ei ole paljon kun ajatellaan, että sitten tämä toivottavasti on voitettu! <3

  Itse olen kärsinyt migreenikohtauksista ja aloitin estolääkityksen siihen, toistaiseksi auttanut hyvin, muutama päivä tosin vasta lääkityksen aloittamisesta. Jonkin sortin vatsatautikin iski, kummastakin päästä tuli ja paljon...nyt ei sentään enään okseta. Heikossa kunnossa olen, voimat aivan poissa. Mutta eiköhän tämä jo päivän parin päästä ala olemaan voitettu.

  Lapset voivat ihan mainiosti, suutulehdus taas vaivasi O:ta ja toista P:tä ( toinen kaksosista). Kaksoset kovasti jo uhmaavat, heittäytyvät lattialle ja huutavat kuin "viimeistä" päivää. Hassuja. Jännää, miten esikoisen kanssa nuo ensimmäiset uhmat olivat jotenkin pelottavia, mutta nyt lähinnä huvittavat.

  Tulevana sunnuntaina on sitten kaikkien 4 synttärijuhlat. Kaksosten juhlat jäivät juhlimatta, luvattiin kyllä juhlia sitten jossain vaiheessa, kun mies voi paremmin. Ja nyt sitten juhlitaan kaikkia 4:ää aarretta. <3 Toivottavasti olemme terveitä silloin. =)

  Eipä tässä kai muuta tältä erää..

  Kiitokset kaikille kommenteista! =)

  Terveisiä meidän koko perheeltä!